28 power bližnjic za povečanje produktivnosti v Excelu

Na dolgi rok lahko privarčujemo ogromno časa z bližnjicami in povečamo produktivnost v programu Excel.
Skoraj vsak izmed nas jih uporablja. Nekateri samo za kopiranje in lepljenje, drugi za zahtevnejše navigiranje znotraj celic in delovnih listov. Uporabljamo jih v kombinaciji s tipkami CTRL, vsemi F tipkami in tipko ALT.
Z različnimi kombinacijami s tipko CTRL lahko izbiramo celotne delovne liste, kopiramo in lepimo, vstavimo hiperpovezave, odpiramo in shranimo dokumente, vstavimo tabele in veliko več.
Funkcijske tipke so velikokrat zanemarjene, kljub temu pa ponujajo praktične rešitve. Z njimi odpremo okno za pomoč, ponovimo zadnja dejanja, vstavimo grafikon, odpremo okno Shrani kot in podobno.
S kombinacijo z ALT tipko se lahko postavimo v novo vrstico znotraj celice, vstavimo samodejno vsoto ali zapremo program Excel.
Poleg teh obstaja še ogromno kombinacij, ki nam olajšajo delo v programu Excel, mi pa smo zbrali 28 najpomembnejših in najučinkovitejših bližnjic v eni praktični e-knjigi 28 power bližnjic za povečanje produktivnosti v Excelu.
Brezplačno e-knjigo lahko prejmete takoj, v spodnji obrazec vnesite vaše ime in priimek ter e-poštni naslov in si jo že prenesete.
 
E-učenje z videoposnetki - 28 power bližnjic za povečanje produktivnosti v Excel 2010
Brezplačna e-knjiga

28 POWER BLIŽNJIC za povečanje
produktivnosti v Excel 2010

Spodaj vnesite vaše ime in priimek ter e-poštni naslov
in si takoj zagotovite praktično e-knjigo!

Vaša zasebnost nam je izredno pomembna. Vaših osebnih podatkov ne bomo delili oz. posredovali tretjim osebam. Navedeni podatki se lahko uporabijo za promocijske namene.

Ta vnos je bil objavljen v E-učenje. Zaznamek za trajno povezavo.

Komentiranje je zaprto.