Politika zasebnosti

V postopku registracije uporabnikov spletnega portala Tutoria.si moramo od vas pridobiti nekatere vaše osebne podatke. Ponudnik spletnega portala bo z vašimi osebnimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Politika zasebnosti opredeljuje način in metode, ki jih uporabljamo v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem vaših osebnih podatkov.
Z registracijo na spletnem portalu Tutoria.si soglašate z načinom varovanja, ravnanja in posredovanja vaših osebnih podatkov na način, ki je opisan v politiki zasebnosti.
Ponudnik zagotavlja registriranim članom brezpogojno varovanje osebnih podatkov, ki jih zagotovijo ob registraciji, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007). Vsi posredovani osebni podatki registriranih članov so namenjeni izključno uporabi na spletnem portalu ter administraciji storitev, te podatke pa bo ponudnik uporabljal ali razkril le za namene, zaradi katerih jih je z vašim privoljenjem zbiral oziroma na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije. Ta spletni portal lahko zbira določene podatke o vašem obisku, kot so ime ponudnika internetnih storitev in naslov IP (Internet Protocol), prek katerega dostopate do interneta, datum in ura, ko dostopate do mesta, strani, ki jih obiščete na mestu, in internetni naslov spletnega portala s katerega ste neposredno prišli na naše mesto.
Ponudnik zbira podatke o registriranih članih v naslednje namene:
- obveščanje o novostih na spletnem portalu Tutoria.si,
- obveščanje o dodatnih storitvah, ki jih omogoča spletni portal Tutoria.si,
- obveščanje o ponudbi partnerjev ponudnika,
- za izboljšanje in skrbništvo mesta ter analiziranje trendov.
Ponudnik lahko vaše podatke razkrije, če jo to zakonsko določeno, ali v dobri veri, da je takšno ukrepanje potrebno za
(a) skladnost z zakonskimi odredbami ali sodnimi postopki proti ponudniku ali spletnemu portalu;
(b) zaščito in varovanje pravic ali lastnine ponudnika ali naše družine spletnih portalov; ali
(c) ukrepanje v nujnih okoliščinah za zaščito osebne varnosti zaposlenih ponudnika ali posrednikov, uporabnikov izdelkov ali storitev ponudnika ali javnosti.
Ponudnik storitev se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z zakonodajo varoval podatke in pri tem postopal v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.
S sprejemom splošnih pogojev in uporabo spletnega portala Tutoria.si uporabniki ali registrirani člani soglašajo, da ponudnik ne more zagotoviti varnosti ali zasebnosti informacij, ki se prenašajo preko interneta ali elektronske pošte, ter da ponudnika ne bodo smatrali za kakorkoli odgovornega v povezavi z uporabo vseh tovrstnih informacij s strani tretjih oseb. S sprejemom splošnih pogojev se uporabniki ali registrirani člani strinjajo, da ponudnik ni odgovoren za ravnanje tretjih oseb z informacijami, ki jim jih sami pošiljajo.
Uporabniki in registrirani člani imajo kadarkoli pravico zahtevati od ponudnika storitev, da njihove osebne podatke izbriše iz zbirk osebnih podatkov ponudnika.
Naša spletna stran uporablja piškotke kot skoraj vse spletne strani. Potrebni so za pravilno delovanje spletne trgovine in članstva. S piškotki nikakor ne zbiramo podatkov, s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto.
Obisk na spletnem portalu spremljamo z orodjem Google Analytics. Podatke zbrane z omenjenim orodjem ne posredujemo tretjim osebam in jih uporabljamo izključno za potrebe posodabljanja vsebin na spletni strani.
Pridržujemo si pravico posodobitve politike zasebnosti. Ko bomo posodobili politiko zasebnosti, bomo le to označili z datumom zadnje spremembe.