Pravno obvestilo

Tutoria.si je ustvarila to pravno obvestilo, da nazorno prikaže obvezo do varovanja zasebnosti. V nadaljnje navajamo prakse zbiranja in pošiljanja informacij na spletnem portalu.

ZBIRANJE PODATKOV

Vaš naslov internetnega protokola uporabljamo za pomoč pri ugotavljanju težav s strežnikom in za urejanje spletne strani. Prav tako ga uporabljamo kot pomoč pri prepoznavanju vas in vaše nakupovalne košarice.
Piškotki nam omogočajo, da spremljamo vašo identiteto in na ta način shranjujemo podatke v vaši nakupovalni košarici ter vaše stanje prijave. Tako se vam ni potrebno ponovno prijavljati ob vsakem obisku našega spletnega portala.

KONTAKTNE INFORMACIJE / INFORMACIJE O PLAČILU

Spletni portal Tutoria.si v primeru registracije in nakupa storitev/izdelkov od uporabnikov zahteva, da nam posredujete kontaktne informacije, s pomočjo katerih lahko ustvarimo uporabniške račune in vi nakupite storitve/izdelke. Tutoria.si zbira podatke posameznega uporabnika in sicer ime in priimek, ulico in hišno številko, poštno številko in kraj, telefon, mobilni telefon in e-poštni naslov. Podjetja morajo poleg tega navesti naziv podjetja, davčno številko ter delovno mesto oz. funkcijo osebe, ki naroča. S pomočjo teh informacij vas kontaktiramo v zvezi z dostopanjem do vašim storitev/izdelkov, v primeru naročil ter v administracijskih zadevah. Kot nov uporabnik prejemate promocijska obvestila o novostih e-učenja, od njih pa se lahko kadarkoli odjavite.
Tutoria.si shranjuje določene informacije o plačilu. Sem spadajo številke računov in kontaktne informacije. Pod nobenim pogojem Tutoria.si ne shranjuje podatkov o vaših kreditnih karticah. Plačevanje s pomočjo kreditnih kartic se izvede preko zavarovane spletne povezave na spletnih straneh banke. Podatke o vaših kreditnih karticah prejme samo banka. Plačilo preko PayPala se prav tako izvrši preko zavarovane spletne povezave na njihovih spletnih straneh znotraj vašega uporabniškega računa.
Tutoria.si zagotavlja, da vse posredovane podatke uporabnikov spletnih strani, brezpogojno varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007).
Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije.
Navedeni podatki se lahko uporabijo za promocijske namene in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke lahko kadarkoli na vašo zahtevo spremenimo ali izbrišemo.
Tutoria.si lahko zbira informacije o storitvah oz. izdelkih, ki si jih ogledate na spletnem portalu. Te informacije uporabljamo, da vam izboljšamo uporabniške izkušnje, vam predlagamo in ponudimo dodatna e-učenja glede na vaše želje. Na podlagi informacij lahko prepoznamo določene vzorce in trende povezane z uporabo in jih izboljšujemo, pri čemer vi vedno ostajate anonimni.

POVEZAVE DO DRUGIH SPLETNIH PORTALOV

Spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih portalov. Tutoria.si ni odgovorna za prakso varovanja zasebnosti, varnost ali vsebino teh spletnih strani.

VARNOST

Varnost spletnega portala in zasebnost vaših podatkov sta za nas izredno pomembna. Spletni portal Tutoria.si ima vgrajene primerne varnostne ukrepe, da se vaše kontaktne informacije zaščitijo pred izgubo, zlorabo in spreminjanjem vaših informacij. Ne moremo zagotoviti, da preprečimo kakršnokoli izgubo, zlorabo ali spremembo in ne prevzemamo odgovornosti do vas ali tretjih oseb za kakršnokoli izgubo, zlorabo ali spremembo vaših informacij. Ne jamčimo, da je vaša povezava do spletne strani popolnoma varna.
V primeru izgube ali kraje vašega uporabniškega računa, uporabniškega imena ali gesla nemudoma obvestite Tutoria.si. Spletni portal Tutoria.si vas nikoli ne bo vprašal po vašem geslu. Uporabniško ime je enako vašem e-poštnem naslovu. Geslo prejmete s pomočjo storitve »Ste pozabili geslo?« avtomatično na vaš e-poštni naslov. Iz varnostnih razlogov e-poštnega sporočila z geslom ne posredujte ali delite z drugimi osebami.

SPREMEMBA PRAVNEGA OBVESTILA

Tutoria.si lahko po lastni presoji spremeni pravno obvestilo. Vsebinske spremembe pravnega obvestila veljajo samo v bodoče.

KONTAKT TUTORIA.SI

Tutoria.si
E-pošta: info@tutoria.si
Datum začetka veljavnosti: 1. avgust 2011.

Dodaj odgovor