Predstavitev Tutoria.si

Proces učenja poteka skozi vse življenje in je pomembno za vse generacije. Z razvojem tehnologije in hitrega tempa vsakdanjega življenja se tudi načini učenja spreminjajo, prilagajajo in nadgrajujejo v smeri hitrejšega in lažjega učenja. Leta 2010 sem s poslovnim partnerjem vzpostavil spletni portal Tutoria.si, prav z namenom približati učenje vsakemu posamezniku na način, ki omogoča učinkovito, udobno in enostavno učenje. Osnovna dejavnost spletnega portala je zagotovitev udobnega, enostavnega, časovno ter finančno učinkovitega e-učenja z videoposnetki. Podjetje dodatno izvaja tudi izobraževanja v živo, prilagojena po meri kupca. Učenja se nanašajo na področje Microsoft Office programov, katera izvajajo certificirani predavatelji in inštruktorji.
Spletni portal je izkoristil vse prednosti, ki jih nudi internet in elektronska pošta. E-učenje z videoposnetki poteka preko interneta, do katerega se dostopa kadarkoli in kjerkoli kupec želi, povsem enostavno in hitro. Kupec takoj po plačilu prejme na svoj elektronski naslov dostopne podatke (geslo in povezavo), s katerimi od koderkoli in kadarkoli mu čas dopušča dostopa do svojega izobraževanja. Vse kar potrebuje je računalnik (lahko tudi prenosnik, tablični računalnik ali pametni telefon) in povezavo do spleta. E-učenje mu ostane za vedno, saj je časovno neomejeno. Učenje uporabnik prilagodi svojim zmožnostim in potrebam, saj sam določi čas, ki ga bo namenil za učenje in izbira lekcije, ki so za njega zanimive ter koristne. Kupec se uči s pomočjo videoposnetkov, kjer so natančno prikazani postopki ter kot podporo uporablja praktične vaje za hitro sledenje, ki jih lahko že sproti uporablja v praksi. Pri e-učenju so združene štiri oblike izražanja, to so tekst, slika, zvok in video.
Prednosti e-učenja na portalu Tutoria.si je veliko:
- Prihranek časa in denarja za vožnje na dražja večdnevna izobraževanja.
- Učenje se lahko prilagodi dosedanjemu znanju uporabnika.
- Do e-učenja se dostopa kjerkoli in kadarkoli.
- Lekcije si lahko uporabnik ogleda večkrat.
- Prav tako ima uporabnik pregled nad tem, katere lekcije si je že pogledal ali jih začel gledati.
- Z iskalnikom se lahko na hitro poišče želena tema ali lekcija in se tako na hiter način dostopa do informacij.
- Tudi, če se do lekcij želite dostopiti čez nekaj let, je to mogoče, saj je dostop časovno neomejen.
- Po pregledu več kot 90% lekcij, prejme uporabnik certifikat o uspešno zaključenem e-učenju.
Prvotno je podjetje ponujalo samo e-učenje preko spleta, kasneje pa je razširilo svojo dejavnost na ponujanje paketov, ki vsebujejo izobraževanje v živo in hkrati e-učenje, ki ga uporabijo udeleženci po samem izobraževanju v živo. Tako lahko vedno znova, kadarkoli in kjerkoli obnovijo ter osvežijo že pridobljeno znanje, ki so ga prejeli na izobraževanju.
Tutoria.si
E-pošta:info@tutoria.si

Komentiranje je zaprto.